Термопластичен еластомер

Информация за продукта
продукт

Миан Материал

CAS №

EINECS №

MF

Място на произход

Термопластичен еластомер TPE 632-51-9 211-179-1 C26H20 Шанхай, Китай

1 Описание

TPE (термопластичен еластомер) е вид висока еластичност, висока якост, висока еластичност на гума, също има характеристики на шприцоване на термопластична гума. Нетоксична и безопасна, широка твърдост, отлично оцветяване, меко докосване, устойчивост на атмосферни влияния, устойчивост на умора и температурна устойчивост, отлична обработваема производителност, не изсушаване, може да се рециклира, за да се намалят разходите. PP, PE, PC, PS, ABS и други субстрати, както и да се образуват отделно.

Термопластичните еластомери имат термопластична обработка, но имат и физическите свойства на вулканизирания каучук. Може да се опише като комбинация от предимства на пластмаса и гума. Термопластичните еластомери са необичайно заети територии, които принадлежат към вулканизиран каучук.

2, Технически данни

Плътност (г / мл)

0.98 +/- 0.05

твърдост

65 +/- 5

Якост на опън (МРа)

= 7.85

Продължаване на удължаването (%)

= 400

Крехкост

-50 градуса по Целзий

Модул за стареене

= 0.85

3, Приложение

TPE не въвежда токсични, дразнещи органични разтворители в модификацията на състава, не добавя фталати, пластификатори и стабилизатори, отговарят на ROHS, REACH, EN71-3, ASTM-963, NP, PAHS, FDA. материали. Най-добрите екологични показатели на TPE, уникалното еластично докосване, променящите се функционални свойства го правят в широко приложение. TPE заменя PVC поради екологичните си характеристики, използвани в детски играчки, ежедневни потребности, тръби, строителни материали, опаковъчни материали и др .; TPE е заменен от гума, която се използва за запечатване на части, авточасти, спортно оборудване и т.н.


Hot Tags: Термопластичен еластомер, ТПЕ, термопластична еластомерна гранула, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, висококачествени, най-добри цени в Китай
Запитване

You Might Also Like