Конец за уплътняване на конец с резба

Информация за продукта
продукт

Модел №

Миан Материал

CAS №

MF

Място на произход

Конец за уплътняване на конец за резба 663J бутил 9003-27-4 BiPb Шанхай, Китай

1 Описание

Coextrusion Sealing Tape е самозалепваща се лента с резба в нея на базата на бутилова гума, отлична устойчивост на атмосферни влияния, висока и ниска температурна устойчивост, слаба устойчивост на киселини и основи, отлична водонепропусклива функция за залепените. Гъвкава, добра адаптивност; със специална гумена лента в средата, устойчивостта на натиск е гарантирана, като по този начин се предотвратява изтласкването на уплътнителя в работно състояние. По този начин се поддържа добро запечатване.

2, Област на приложение

Използва се основно в производствения процес на изпарителния кондензаторен монтаж между поцинкована ламарина, залепващо се водоустойчиво уплътнение. Извадете хартията за освобождаване, поставете точно друг обект и го уплътнете, за да се уверите, че лентата е тясно свързана с повърхността на залепената повърхност.


Hot Tags: Конец ко-екструзия запечатване лента, конец co-екструдиране запечатване гумена лента за изпаряване кондензатор, конец co-extrusion запечатване гумена лента за охладителна кула, Китай, производители, доставчици, купуват, евтини, високо качество, цена, най-
Запитване

You Might Also Like